Joacă GRATIS La Loterie Până Câștigi Marele Premiu

Doamnelor și domnilor, SuperLoterii.com are deosebita plăcere de a vă anunța sosirea celui de-al treilea concurs anual „Participi Până Câștigi“. Ați dori să jucați la loterie GRATUIT pe SuperLoterii.com?

Cum ar fi să nu mai trebuiască să cumpărați nici un bilet la loterie vreodată? Imaginați-vă cum ar fi să participați la fiecare extragere fără să fie nevoie să vă alegeți numerele? Sună bine, nu?
Atunci asigurați-vă că intrați în concursul „Participi Până Câștigi“ de pe SuperLoterii.com

In It 'Til You Win Prize

Ce este ”Participi Până Câștigi”?

Jucătorii la loterie din toată lumea vor avea oportunitatea să câștige bilete recurente la unele dintre cele mai mari loterii din lume. Iar ‘recurente‘ inseamnă până câștigați la loterie (moment în care ne gândim că poate veți fi bucuros să dați altcuiva șansa de a juca gratuit)!

Ce puteți face pentru a avea șansa de a juca GRATUIT până la marele câștig? Este simplu!
Orice jucător SuperLoterii.com care cumpără unul dintre următoarele produse intră în concurs:

–    Oricare dintre Pachetele noastre la loterie

–    Un bilet la extragerea El Gordo de Navidad (până pe 21 decembrie)

Cumpărați unul dintre produsele de mai sus între 7 decembrie 2012 și 21 ianuarie 2013 și veți intra automat în concurs pentru a câștiga unul dintre cele 12 premii “Participi Până Câștigi” (Fiecare premiu constituie un bilet la loterie pentru fiecare extragere la loteria respectivă până varianta respectivă câștigă marele premiu).

Nu toate variantele sunt la fel, așa că vă rugăm să intrați pe pagina de concurs pentru detalii!

In It 'Til You Win Prizes

A Treia Oară Norocos – Ar Putea Să Vi Se Întâmple Și Dumneavoastră?

Acesta este al treilea an consecutiv de când SuperLoterii.com a oferit acest premiu fantastic!

Cu un total de 12 loterii oferite – printre ele fiind cele mai mari loterii din lume – în acest an, numărul de premii oferite la ” Participi Până Câștigi” este nu număr record.
În 2010 am oferit 8 premii, iar în 2011 am oferit 11 premii. Cu adăugarea loteriei Eurojackpot la începutul lui 2012, de acum vom da 12 premii la loterie. Oare v-ați putea număra printre cei 12 norocoși?

Asigurați-vă că intrați din timp în această competiție extraordinară, care se închide la miezul nopții GMT în data de 21 ianuarie 2013.
Mult noroc tuturor jucătorilor!

Joacă Acum

Share
Příspěvek byl publikován v rubrice Stiri se štítky , a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.