LOTERIA SUPERLOTTO PLUS (Loto California)

Jackpot Banners

Jackpot Banners

Jackpot Banners

Istoria Jocului De Loto SuperLotto Plus:

Loteria Statului California a fost înfiinţată la jumătatea anilor ’80, primele bilete începând să fie vândute în 3 octombrie 1985. Jocul SuperLotto a început în 1986, sub denumirea de California Super Lotto. La început jocul era unul simplu, de tip 6/49, dar de atunci s-a dezvoltat şi s-a modificat. Astfel, în 1990 jocul a fost schimbat, extragerea făcându-se dintr-un set de 53 de bile; a fost adăugată şi o a şaptea bilă (bonus).

În 2000 numele jocului a fost schimbat în SuperLotto Plus, schimbându-se de asemenea şi setul de bile, precum şi criteriile extragerii. Acesta este şi astăzi formatul curent al acestei loterii.

Cum Jucaţi La SuperLotto Plus:

Această loterie californiană este foarte asemănătoare ca format cu jocul multi-statal Mega Millions. Pentru a participa, jucătorii trebuie să-şi aleagă numere din două seturi:

– Aleg cinci numere din 47 posibile

– Aleg apoi încă un număr din 27 posibile (numărul “Mega”)

Acest proces de selecţie, 5/47 cu 1/27, se păstrează din anul 2000. Pentru a câştiga potul cel mare jucătorii trebuie să ghicească toate cele şase numere extrase.

Premii Mari La SuperLotto Plus California:

Premiul la categoria 1 minim, cel de la care se pleacă, este de 7.000.000$. Cel mai mare premiu câştigat până acum a fost de 193.000.000$, acordat în 16 februarie 2002. Trei jucători au împărţit acest premiu impresionant.

Alte premii mari acordate de această loterie californiană:

– 72 milioane dolari în 2007

– 56 milioane dolari în 1995

Ca şi alte loterii americane din oferta SuperLoterii.com, şi SuperLotto Plus oferă câştigătorilor de la categoria 1 posibilitatea de a alege între plata în numerar imediată a câştigului (la o valoare estimată între 50% şi 60% din valoarea potului) sau opţiunea de plată anuală, care se întinde pe durata a 26 de ani.

Când Sunt Extrageri SuperLotto Plus:

Partidele SuperLotto Plus se desfăşoară în fiecare miercuri şi sâmbătă la ora 7:57 PM Pacific Time, în Sacramento, California. Extragerile sunt transmise de mai multe canale tv din California. Puteţi vedea partidele de până acum aici.

Structura De Premiere La SuperLotto Plus:

Această loterie din California are în total nouă categorii de câştiguri. Şansele de a câştiga un premiu sunt de 1 la 23.

Jackpot/Potul Cel Mare: 5 Numere + MEGA

Cat. a 2-a: 5 Numere

Cat. a 3-a: 4 Numere + MEGA

Cat. a 4-a: 4 Numere

Cat. a 5-a: 3 Numere + MEGA

Cat. a 6-a: 3 Numere

Cat. a 7-a: 2 Numere + MEGA

Cat. a 8-a: 1 Numere + MEGA

Cat. a 9-a: Numărul MEGA

Share

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.