LOTERIA SUPERENALOTTO

Jackpot Banners

Jackpot Banners

Jackpot Banners

Istoria Jocului De Loto SuperEnaLotto

Populara loterie SuperEnaLotto din Italia s-a numit mai întâi ‘EnaLotto’, la apariţia jocului în anii ’50. Organizatorii italieni SISAL au restructurat complet jocul ‘EnaLotto’ în 1997 şi au creat loteria SuperEnaLotto.

Până în 2009 numerele câştigătoare la SuperEnaLotto erau extrase din primele numere câştigătoare extrase la loterii regionale, organizate de Lottomatica în 7 oraşe italiene:

– Bari

– Florenţa

– Milano

– Napoli

– Palermo

– Roma

– Veneţia (pentru numărul bonus sau “Jolly”)

Din 2009 numerele câştigătoare la SuperEnaLotto sunt extrase într-o singură partidă, care nu mai are nici un fel de legătură cu extragerile Lottomatica.

Cum Jucaţi La SuperEnaLotto

La SuperEnaLotto se joacă simplu, alegând 6 numere de la 1 la 90. Un jucător va câştiga potul cel mare la SuperEnaLotto ghicind toate cele 6 numere extrase. Mai este extras şi un număr bonus (număr “jolly”), pentru a da şansa celor care au ghicit 5 numere să câştige un premiu mai mare.

Reporturi Şi Premii Uriaşe La SuperEnaLotto

Premiile de categoria 1 la SuperEnalotto acordate până acum sunt printre cele mai mari din lume, pentru că nu există o limită la care poate ajunge potul cel mare, iar banii nu se redistribuie către categoriile inferioare după un anumit număr de partide cu report. N-ar trebui să vă surprindă aşadar că SuperEnalotto este unul dintre cele mai atractive jocuri de loto din lume.

Au fost multe premii uriaşe acordate la SuperEnaLotto de-a lungul anilor. Cele mai mari sunt următoarele:

– 71.767.565,57 euro – câştigaţi în 4 mai 2005 pe un singur bilet jucat în comun de zece clienţi în Milano

– 100.756.197,30 – câştigaţi în 23 octombrie 2008 pe un singur bilet jucat în Catania

– 147.807.299,08 – câştigaţi în 22 august 2009 de un jucător  din Bagnone

– 177.800.000 – câştigaţi de un singur jucător în 30 octombrie 2010

Când Sunt Extrageri SuperEnaLotto

Extragerile SuperEnaLotto se desfăşoară de trei ori pe săptămână, marţi, joi şi sâmbătă, la ora 7.30pm CET, având loc în capitala Italiei, Roma. Trei extrageri pe săptămână asigură o constanţă a reporturilor, făcând această loterie foarte atractivă pentru jucătorii din întreaga lume.

Partidele pot fi urmărite pe SISAL TV, canalul de televiziune prin satelit lansat în 1997 de Sisal, organizatorii acestei loterii italiene.

Structura De Premiere La SuperEnaLotto

Categoriile de câştiguri la SuperEnaLotto sunt delimitate după cum urmează:

6 numere – Potul Cel Mare

5 numere plus numărul Jolly

5 numere

4 numere

3 numere

Share

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.