LOTERIA AUSTRALIANĂ OZ LOTTO (OZLOTTO)

Jackpot Banners

Jackpot Banners

Jackpot Banners

Istoria Jocului De Loto Oz Lotto:

Oz Lotto a debutat ca un joc standard de loto 6/45, jucătorii trebuind deci să aleagă 6 numere din 45 posibile. Ca mai toate loteriile cu vechime, şi acest joc a evoluat de-a lungul timpului şi o a şaptea bilă extrasă a fost adăugată în octombrie 2005. Odată cu adăugarea celei de-a şaptea bile la extrageri, în anumite teritorii australiene jocul Oz Lotto şi-a schimbat denumirea în Super 7’s Oz Lotto şi Oz 7 Lotto. Oz Lotto este una din puţinele loterii mari în care 7 numere sunt extrase din acelaşi set de numere.

Cum Jucaţi La Oz Lotto:

Pentru a participa la Oz Lotto jucătorii trebuie să aleagă 7 numere din 45 posibile. Pentru a câştiga potul cel mare, jucătorii trebuie să ghicească toate cele 7 numere extrase. Pe lângă cele 7 bile se mai extrag încă două, denumite ‘numere suplimentare’. Aceste 2 numere suplimentare definesc câteva categorii de câştiguri (a 2-a, a 4-a şi a 7-a).

Reporturi Şi Premii Mari La Oz Lotto:

Chiar dacă potul cel mare are o valoare relativ modestă de start, de 2 milioane dolari, Oz Lotto se poate mândri cu acordarea celui mai mare premiu la loto din toată istoria Australiei. Suma de 106.549.984,76 a fost câştigată în 30 iunie 2009, premiul fiind împărţit între doi jucători, unul din Queensland şi celălalt din South Australia. Aşadar, pentru fanii loteriilor australiene, doar 7 numere norocoase vă despart de un premiu de milioane de dolari.

Când Sunt Extrageri La Oz Lotto:

Oz Lotto are o extragere pe săptămână, marţi la ora 8:45pm (AEST), partida fiind transmisă pe postul TV Channel 7.

Structura De Premii La Oz Lotto:

Această loterie ausstraliană are în total 7 categorii de câştiguri.

Categoria Numere Ghicite  
1 7
a 2-a 6 + suplimentar
a 3-a 6
a 4-a 5 + unul sau două suplimentare
a 5-a 5
a 6-a 4
a 7-a 3 + unul sau două suplimentare
Share

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.