A Venit Momentul Să Găsiți Iar Mingea

Ne-am distrat copios anul trecut cu ediția “Găsește Mingea” cu tema Euro 2012 și ne-am gândit să lansăm încă o ediție anul acesta. Totuși, de data aceasta, am schimbat sportul și am ales volei de plajă! Câștigați €600.00 jucând GRATIS “Găsește Mingea” pe SuperLoterii!

Entuziaștii jocului la loterie sunt deja familiarizați cu concursurile incitante, promoțiile și premiile puse la bătaie cu care SuperLoterii și-a câștigat faima. Câștigarea marelui premiu este, bineînțeles, visul absolut, dar de ce să nu ne și distrăm între timp? Jucătorii activi de pe site vor ști că SuperLoterii știe cel mai bine conceptul de DISTRACȚIE!

Este Timpul Să Jucăm Volei De Plajă

Încercați-vă norocul cu jocul clasic din ziare “Găsește Mingea”! Deși jocul este sinonim cu fotbalul, SuperLoterii s-a gândit să rupă tiparele și să aleagă voleiul de plajă!

spot the ball volleyball

Spre deosebire de fotbal, voleiul de plajă nu se joacă pe iarbă și se folosesc mâinile (nu picioarele). De asemenea, am dori să menționăm că participanții la joc (cel puțin în acest caz) sunt de sex feminin!

Cum Să Câștigați Credite De Joc De €600

Acesta este un concurs GRATUIT ( nu este nevoie de nici o achiziție) și este disponibil tuturor jucătorilor SuperLoterii. Tot ce va trebui să faceți este să ghiciți pe pagina de concurs unde ar fi mingea în fotografie și primele 4 alegeri corecte vă vor aduce credite de joc în valoare de €600.00 încărcate în contul dumneavoastră de jucător.

Aveți timp până la data de 25 februarie 2013 pentru a ghici locația mingii și veți avea la dispoziție mai multe modalități prin care puteți câștiga intrări în concurs. Cu cât aveți mai multe încercări la dispoziție, cu atât mai multe șanse de câștig veți avea.

Mai jos puteți vedea cum puteți câștiga intrări în concurs:

Creați-vă cont de jucător pe SuperLoterii
dacă nu sunteți deja înregistrați! Este rapid și gratuit și veți câștigați astfel 5 intrări în concurs.  Vă rugăm să nu vă creați mai multe conturi. Înregistrările multiple pentru a beneficia de promoție vor rezulta în descalificarea de pe toate conturile.

Actualizați-vă detaliile personale
și veți câștiga 4 intrări în concurs! Este ușor de făcut și, de asemenea, dacă sunt actualizate ne va fi mai ușor să vă contactăm la nevoie. N.B:  această acțiune este valabilă numai pe perioada concursului.

Logați-vă! Logați-vă în cont și veți câștiga o intrare în concurs, maximul pe zi. Dacă vă logați în fiecare zi a concursului veți avea în total 21 de încercări.

După cum vedeți, nu aveți de ce să pierdeți ocazia să ‘Găsiți Mingea: Ediția de Volei de Plajă‘ – va fi mare distracție ȘI veți putea câștiga 1 din cele 4 premii a câte €600.00 în credite de joc puse la dispoziție!

Gaseste mingea

Share
Příspěvek byl publikován v rubrice Stiri se štítky a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.